Fullt upp i veckan

Denna vecka har knappt varit en lugn stund, jag och barnen har varit iväg varenda dag medans pappa Robin har fått jobba. Kul att han får jobba, men tråkigt att inte kunna hitta på något tillsammans på vardagarna! 

I måndags var jag o tjejerna inne i stan med min kompis Therese och hennes barn. Det var svettigt må ni tro, jösses vad busiga Alice och hennes ena dotter var. 
I tisdags tog jag o tjejerna bussen hem till min kompis Malin och var där tills Robin slutat jobbet :) 

I onsdags så fick vi besök hem till oss så barnen fick leka med min kompis Mathildas barn! 

I torsdags så åkte jag o barnen till Tidaholm och tog 1-årsbilder på Linnéa :) Tog även lite syskonbilder också, är så nyfiken över hur bilderna blev. Ska tillbaka till henne om några veckor och kolla på bilderna, längtar redan!! 
Sen åkte vi vidare till min mormor som bor i Tidaholm, så där åt vi mat och fikade innan det var dags att hämta Robin från jobbet. 

Igår så åkte vi buss in till stan för att gå till tandläkaren med Linnéa. Hände en liten olycka hemma på morgonen som slutade med blod från Linnéas mun, som kom från en av hennes framtänder. Så vi fick åka till tandläkaren o se så inget var skadat! Det såg bra ut tyckte dom, men vi ska ha koll så tanden inte blir grå eller lös och sen ska vi tillbaka om en månad. 
Hoppas det inte är något som blir tokigt med hennes andra tänder sen när hon tappat sina mjölktänder :( 

Efter tandläkaren åkte vi hem till min syster och hennes familj i deras hus. Så där hängde vi hela dagen/kvällen. Dom har ett stort trädgårdsland med allt möjligt, så barnen gick och åt hur mycket som helst. Linnéa var rätt nöjd över att gå runt och äta vinbär, hallon och jordgubbar.

Och ja, ni läste rätt. Gå!
Linnéa har börjat gå här hemma, mer och mer för varje dag :)
Hon tog sina första steg för två veckor sedan typ. Men i onsdags började det släppa och hon gick mer och mer. Så gulligt o se :)
Men nu kommer det bli livsfarligt här hemma tror jag, hon har redan börjat klättra upp på stolar och saker. BUSUNGE!! 
RSS 2.0